Tarih: 18.05.2024 09:28

Anneler günü unutulmadı

Facebook Twitter Linked-in

Denizli’de ilkeli haberleriyle her gün okuyucu sayısını arttırmaya devam eden kentin en büyük ve en fazla okuyucusuna sahip internet haber sitesi www.gazetesehir.com kadın çalışanlarının anneler gününü farklı bir etkinlikle kutladı. Adempira Termal & Spa Hotel’de termal, açık ve kapalı havuzun tadını çıkaran www.gazetesehir.com kadın çalışanları otelin geleneksel 17.00 çay saatine de katıldı.

Kolaylıklar diledi 

Adempira Termal & Spa Hotel Genel Müdürü Recep Altuntaş, ‘Adempire Otel olarak,  www.gazetesehir.com çalışan annelerini de unutmadık. Özel günde onları da misafir ediyoruz. Onlarda bizi kırmayıp otelimize geldiler. Otelimizi, havuzlarımızı, yemeklerimizi test edecekler. Gece gündüz Denizli’nin her köşesinde haber yapmak için koşturuyorlar. Onları kutluyorum, tebrik ediyorum. Anneler gününü kutluyorum. İşlerinde kolaylıklar diliyorum’ dedi. 

Pamukkale gezisi de yapıldı

www.gazetesehir.com anneler günü otelde yenilen akşam yemeğiyle sona erdi. www.gazetesehir.com çalışanları daha sonra gece müzeciliğine açılan dünyanın en beyaz tepesi Pamukkale, travertenler ve Hierapolis Antik Kenti gezisine katıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —