Tarih: 11.09.2023 21:15

ÇİVRİL ELMA, TARIM, KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ DERYA ULUĞ’LA SONA ERDİ

Facebook Twitter Linked-in

ÇİVRİL ELMA, TARIM, KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ DERYA ULUĞ’LA SONA ERDİ           

Bu sene 25. kez düzenlenen Çivril Elma, Tarım, Kültür ve Sanat Festivali 3 gün boyunca çeşitli etkinlikler ve konserlerle devam etti.

İlk gün kortej yürüyüşüyle başlayan festival, akşam Alperen Kekilli konseri ve sanatçıya plaket takdimiyle son buldu.

Festivalin ikinci gününde düzenlenen “ PEDALLARI DOĞA İÇİN ÇEVİR ” projesiyle Akdağ İzcilik, Dağcılık ve Doğa Sporları Derneği üyeleri, ilçede yaşayan gençler ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Işıklı Gölü’ne kadar pedal çevirdi. Cirit Oyunlarına yer verildi. Akşam ise sevilen sanatçı SEMİCENK hayranlarıyla birlikte şarkılarını Çivrilliler için söyledi.

Üçüncü ve son günü sabahında Çivril ve Beycesultan Tarihi konulu panel düzenlendi. Sonrasında Elma Festivali Yeme Yarışmalarında yarışmacılar kıyasıya rekabet etti. 

DERYA ULUĞ FESTİVALİN SON GÜNDE İZLEYENLERİ COŞTURDU

Ünlü sanatçı Derya Uluğ festivalin son gününde sahne alırken, hayranlarının yanına inmeyi de ihmal etmedi. En önde kendisini izleyen teyzeleri görüp yanlarına gelerek ellerini öpen sanatçı bir kez daha gönülleri feth etti. Gecenin sonunda Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile sanatçıya plaket ve çiçek takdim ederek gece son buldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —