Tarih: 07.04.2024 11:56

Denizli ekibi ateşe atladı!

Facebook Twitter Linked-in

DENİZLİ HABER - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde düşme hattından uzaklaşmak için yoğun bir mücadele veren Denizli temsilcisi Yukatel Merkezefendi Belediyesi, Türk Telekom ve Darüşşafaka Lassa galibiyetlerinin ardından Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu'nda konuk ettiği Bursaspor İnfo Yatırım karşısında mücadeleye istediği gibi başlayamadı. İki takımda yüksek isabet yüzdesi ile oynadığı ve 49 sayıya sahne olan ilk çeyrek 23-26 konuk ekip üstünlüğü ile sona erdi. 

Çok kötü oynanan ilk yarı

İkinci çeyrekte ise sahada adeta kaybolan ve hiç bir varlık gösteremeyen Yukatel Merkezefendi Belediyesi dış atışlardan istediğini bulamadı. Savunmada da aksayan temsilcimiz skorda iyice geriye düştü ve soyunma odasına 38-52 gibi farklı bir skorla geride gitti. 

Farkı azaltma çabaları sonuç vermedi

Üçüncü çeyrekte ikinci çeyreğe nazaran biraz olsun toparlanan hücumda sayılar da bulmaya başlayan temsilcimiz aynı performansı savunmada gösteremeyince farkı azaltamadı ve karar periyoduna 59-74'le 15 sayı geride gitti. 

Savunmada vidalar sıkılsa da...

Son çeyrekte varını yoğunu ortaya koyan Yukatel Merkezefendi Belediyesi, savunmada vidaları sıkınca skora ortak olmaya başladı. Zafer Aktaş'ın öğrencilerinin son bölümde koyduğu istekli oyun galibiyet için yeterli olmadı ve Denizli ekibi mücadeleyi 82-87 kaybetti. 

Mason olmadan bu kadar...

Sakatlığı nedeniyle son anda kadrodan çıkarılan Nate Mason'ınsız Bursaspor'a kaybeden Denizli temsilcisi Yukatel Merkezefendi Belediyesi'nin aldığı bu sonuçla 2 maçlık galibiyet serisi de sona ermiş oldu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —