Tarih: 22.05.2024 17:09

Denizli'de Yeşilçam Festivali için geri sayım!

Facebook Twitter Linked-in

Denizli Haber

Denizli'de yaz mevsimi hareketliliği başladı

Denizli Haber - Tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizli'de de havaların iyiden iyiye ısınması ile birlikte mekanlar yaz sezonunu açtı ve işletmeler hareketlenmeye başladı.

Mekanlar müşterilerine sürprizler hazırlıyor

Özellikle Denizli'deki eğlence mekanları iyiden iyiye dolmaya başlarken, bir çok mekan ise düzenlediği özel etkinliklerle müşterilerine sürprizler hazırlıyor. 

Sanatçılar Denizli gecelerine renk katıyor

Denizli'de özellikle gece hayatına düşkün olan eğlenceseverlerin vazgeçilmezi olan bu mekanlarda ünlüsanatçılar verdikleri konserlerle Denizli gecelerine renk katıyor. 

Özel bir etkinlik daha

Denizli çok özel bir etkinliğe daha imza atmak için geri sayıma geçti. 

Yeşilçam Festivali'nde ünlü isimler

Denizli'de açıldığı günden bu yana şehrinm her köşesinden konuklarını en iyi şekilde ağırlamaya devam eden, Göveçlik Mahallesi'ndeki Yeşilçam Bahçe Restaurant, düzenleyeceği Yeşilçam Festivali ile ünlü isimleri Denizlililer ile buluşturacak. 

Mansur Ark, Reyhan Karaca ve diğeleri

Denizli'deki Yeşilçam Bahçe'de düzenlenecek olan Yeşilçam Festivali 26 Mayıs Pazar günü saat 11.00'de başlayacak olan ve geç saatlere kadar devam edecek. Festival kapsamında Mansur Ark ve Reyhan Karaca gibi ünlü isimlerin yanı sıra pek çok kaliteli isim de Denizlililer'e müzik dolu bir gün yaşatacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —