Tarih: 14.05.2024 13:23

Denizlispor taraftarının Bekir'den umudu yok!

Facebook Twitter Linked-in

Herkesin radarına Bekir Böke takıldı

DENİZLİ HABER - TFF 2. Lig'de kötü geçirdiği sezonun ardından 3. Lig'in yolunu tutan Denizlispor'da kuşkusuz sezonun en dikkat çeken ismi 15 gol atarak herkesin radarına takılan Bekir Turaç Böke olmuştu.

Takımdan erken ayrıldı

Ancak takımın küme düşmesinin netleşmesi ile birlikte takımdan ayrılan golcü futbolcu kendisine yeni takım aramaya başlamıştı.

Adı Gençlerbirliği ile anılıyordu

İsmi bir süre Ankara ekibi Gençlerbirliği ile anılan Bekir Turaç Böke ile ilgili önceki gün akşam saatlerinde bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Ulusal medya Sivasspor transferini doğruladı

24 yaşındaki futbolcunun Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor ile el sıkıştığı belirtildi. Bugün ise ulusal medya dahil pek çok platform da bu transfer biilgisini doğruladı.

Denizlispor taraftarı Sivaspor'daki geleceğini yorumladı

Yaşanan bu transferden sonra sosyal medyayı kullanan Denizlispor taraftarları Bekir'in Sivasspor'daki geleceği hakkında bazı yorumlarda bulundu. 

Hiç şansı yok yorumları yapıldı

Yorumların geneli olumsuz olurken, en dikkat çeken yorumlardan biri ise daha önce Denizlispor'dayken 1. Lig'de varlık gösteremeyen Bekir'in Süper Lig'de hiç şansının olmaması üzerine yazılan ifade oldu. Yine yorumların genelinde oyuncunun ilerleyen süreçte 2. Lig futbolcusu olarak kalacağı şeklinde yapıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —