Tarih: 14.05.2024 13:23

Denizlispor'un eski yıldızı en golcü sezonlarından birini Kıbrıs'ta yaşıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Vasatın altında kaldı

DENİZLİ HABER - Denizlispor'un Süper Lig'e yükseldiği sezon kadrosuna Meksika MX Ligi ekiplerinden FC Juarez'den dahil ettiği Şilili yıldız Angelo Sagal, yeşil siyahlı ekipten ayrıldıktan sonra çıkış yakalayamamış, performans olarak oynadığı takımlarda vasatın altında kalmıştı.

Gaziantep'te ilk sezon

İlk olarak Gaziantep FK'nın yolunu tutan Sagal, ilk sezonunda fazlasıyla forma şansı bulmasına rağmen Süper Lig'de sadece 4 gol 1 asist üretebilmişti.

Gözden düştü

Gaziantep FK'da bir sonraki sezonda da forma giyen Angelo, biraz gözden düşmüş ve forma şansı bulmakta zorlanmıştı. Sagal burada yarım sezonu ise sadece 2 golle tamamlamıştı.

Macaristan'da şansını denedi

Ardından Macaristan'ın şampiyon ekibi Ferencvaros'un kadrosuna dahil olan Angelo Sagal, sezonun kalan bölümünde Macaristan'da yokları oynamış, 7 kez forma giydiği takımında gol atma başarısı gösterememişti. 

Kıbrıs'ta kendini buldu

Ancak bu sezonu ise Kıbrıs Rum Kesimi'nin önemli ekiplerinden biri olan Apollon Limassol'da geçiren Sagal, golcü kimliği ile ön plana çıkmayı başardı. 

8 gollük önemli katkı

24 maçın sadece 14'ün de sahaya ilk 11'de çıkmasına rağmen 31 yaşındaki futbolcu takımına 8 gollük katkı vermeyi başardı. 

En golcü sezonu Şili'de

Sagal daha önce Şili ekiplerinden Huichipato'da 9, Meksika ekiplerinden Pachuca'da ise 8 gollük sezonlar yaşamıştı. 

Denizli'de 1 gol 5 asist

Angelo Sagal Denizlispor forması altında ise 36 maçın 33'üne ilk 11'de çıkmış ve sadece 1 gol kaydedebilmişti. Ancak Sagal 5 asisti ile dikkat çekmişti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —