Tarih: 22.10.2023 20:15

Denizlispor’un Genç Yıldızlarından İddialı Açıklamalar

Facebook Twitter Linked-in

TFF U17 Elit B Ligi 2. Grup 7. Haftasında deplasmanda Teksüt Bandırmaspor’u 2-0 mağlup eden ve ligde ilk deplasman galibiyetini alarak puanını 8’e çıkaran Denizlispor’da gözler 8. Haftada oynanacak Kocaelispor maçına çevrildi.

4 Kasım 2023 tarihinde saat 15.00’de Vinsan Suni Çim Sahada oynanacak olan karşılaşmaya 3 puan parolası ile hazırlanan genç Horozlarda hedef galip gelerek ikinci deplasman galibiyetini almak ve üst sıralara tırmanmak.

Geride kalan haftaları ve 8. Haftada oynanacak olan Kocaelispor maçını değerlendiren yeşil siyahlı takımın yıldız futbolcuları Boran Yılmaz, Yavuz Selim Tatar ve Burak Eğe Kocalar gazeteşehir.com’a yaptıkları açıklamada takımın ilk haftalara göre daha iyiye gittiğine vurgu yaparak “Bandırma maçı ile kendimize geldik. İnşallah Kocaeli deplasmanında da iyi oyun ve mücadele ile kazanarak ikinci galibiyetimizi almak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Maç gününe kadar en iyi şekilde hazırlanıp galibiyet serisi yakalamak amacındayız ”ifadelerini kullandılar.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —