Tarih: 05.04.2024 18:12

Denizli'ye ünlü yağmuru!!!

Facebook Twitter Linked-in

DENİZLİ HABER - Denizli'de her yıl düzenlenen MilyonFest bu yıl çok daha büyük bir coşkuyla gerçekleştirlecek. Türkiye'nin birbirinden ünlü rock gruplarının ve sanatçılarının 4 gün boyunca sahne aldığı müzik festivalinin adresi bu yıl da Pamukkale Karahayıt'ta bulunan Colossae Thermal Spa Hotel olacak. 

 

9 Mayıs'ta Emre Aydın'la festival başlayacak

4 gün sürecek  olan müzik coşkusunda alt gruplar ve sanatçılar olarak kaliteli isimler sahne alacak. Homeless, Can Gox, Mavi Gri, Fatma Turgut (Model Grubu solisti)'la başlayacak olan heyecan Emre Aydın'la zirve yapacak. 

 

10 Mayıs'ta başarılı grup Seksendört sahneye çıkacak

Festivalin 2'nci gününde de birbirinden önemli isimler sahnede olacak. Altı, Selin, Yedinci Ev ve Adamlar'la başlayacak olan ikinci günün finali Seksendört'le yapılacak.

 

11 Mayıs'ta Athena fırtınası

Festivalin 3'üncü günü olan 11 Mayıs'ta ise adeta yer yerinden oynayacak. Tekil-A, Ufuk Beydemir, Yaşlı Amca ve Madrigal ile başlayacak olan günde müzikseverler, Türk Rock Müziği'nin en kaliteli guplarından biri olan Athena ile adeta kendinden geçecek.

 

Final gününde Manga var

4 gün dolu dolu geçecek olan festivalin son gününde Birinci Kat, M Lisa, Umut Kuzey ve Güneş'le gün start alacak. Final gününün final konserinde ise ülkemizi Eurovision'da da temsil etmiş olan son dönemin en iyi müzik gruplarından olan Manga sahneye çıkacak ve MilyonFest son bulacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —