Tarih: 19.05.2024 13:34

Ekobilim Koleji'nden coşkulu 19 Mayıs kutlaması

Facebook Twitter Linked-in

 

Ekobilim Koleji, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği fener alayıyla Adalet Mahallesi'nde unutulmaz bir coşku yaşattı. Okulun Kurucu Müdürü Cemal Keskin liderliğinde düzenlenen etkinliğe, mahalle sakinlerinin de yoğun ilgisiyle onlarca kişi katıldı.

Yürüyüş boyunca, Türkiye'nin bağımsızlığına ve Atatürk ilke ve devrimlerine olan saygılarını ifade etmek için marşlar söylendi. Okulun Kurucu Müdürü Cemal Keskin, yürüyüş öncesinde yaptığı açıklamada, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda ve izindeyiz. O'nu saygıyla anıyoruz. Hep O'nun yolunda devam edeceğiz. Bayramımızı da coşkuyla kutluyoruz." ifadelerini kullandı.

Yürüyüş sırasında meşaleler yakılarak coşkuya ortak olunurken, dev Atatürk ve Türk Bayrağı pankartı da taşındı. Katılımcılar, bu anlamlı etkinlikle milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirme fırsatı buldu. Ekobilim Koleji öğrenci ve öğretmenleri, gelecek nesillere miras kalan bu önemli günü unutulmaz kılmak için bir araya gelerek, Atatürk'ün ilkelerine ve Türkiye'nin değerlerine olan bağlılıklarını bir kez daha vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —