Tarih: 03.06.2024 15:49

Ekobilim Koleji’nden Unutulmaz Mezuniyet Töreni

Facebook Twitter Linked-in

Gecede, öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri büyük beğeni topladı. Mezun olan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine diplomaları, duygusal anlar yaşatan bir törenle idareciler tarafından takdim edildi. Kurucu müdürler, öğrenci ve öğretmenlerin unutulmaz bir gece hazırladıklarını vurgulayarak, onları tebrik ettiler.

Diploma töreni sırasında, idarecilerin öğrencilere yaşam boyu başarılar dilediği ve duygusal anların yaşandığı gözlemlendi. Mezun olan gençler, yeni hayatlarına adım atarken, öğretmenler ve veliler de gururla onları desteklediler.

 

Gecenin finalinde, mezun olan öğrencilerin kep fırlatmasıyla ve hep bir ağızdan İzmir Marşı'nı söylemesiyle birlikte, tören coşkulu bir şekilde sona erdi. Bu anlamlı gecenin, öğrenciler için unutulmaz bir hatıra olduğu belirtildi.

 

 

Ekobilim Koleji'nin düzenlediği bu muhteşem mezuniyet töreni, öğrencilerin başarılarını kutlamanın yanı sıra, birlik ve beraberlik duygularını da pekiştirdi. 

 

Geceye ilişkin konuşan Kurucu Müdürler Cemal Keskin ile Tuncer Ozan, “Öğrenci ve öğretmenlerimiz unutulmaz bir gece hazırladılar. Onları performanslarından dolayı tebrik ediyoruz. Bir yandan da yıllardır eğitimimizden geçen öğrencilerimi yeni hayata merhaba diyecekler. Bizim için duygu dolu bir geceydi. Onlara hayatlarında başarılar diliyoruz” dediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —