Tarih: 30.06.2024 13:08

En sağlıklı düğün

Facebook Twitter Linked-in

Denizli’de Hiera Sağlıklı Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Kazım -Gülçin Akşan çiftinin Ankara Etlik Şehir Hastanesi Çocuk Doktoru kızı Özge Akşan, Remzi Demirci – Sonay Çelik çiftinin oğulları Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Üroloji Doktoru Volkan Demirci ile dünya evine girdi. Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen nikâh törenine Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya ve İl Kültür Turizm Müdürü Hüdaverdi Otaklı’da katıldı. 

Doktor çiftin nikâh şahitliğini ise Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Doktoru İsa Dağlı, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Yusuf Bahadır Bayer, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Doktoru Esra Aslan ve Aile Hekimi Elif Nur Dilbaz yaptı. Genç doktor çift yüzlerce davetlinin huzurunda ‘Evet’ diyerek evlilik hayatına adım attı. 

Doktor Özge ve Volkan Demirci çiftinin dört nikâh şahidinin de doktor olması davetliler arasında ‘En sağlıklı düğün’ esprisiyle karşılandı. Doktor Özge ve Volkan Demirci çifti bal ayı için Endonezya - Bali Adasına gidecek

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —