Tarih: 18.09.2023 12:15

GELENEKSEL 12. BEYAĞAÇ YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ  ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

GELENEKSEL 12. BEYAĞAÇ YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ  ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

 

Beyağaç Belediyesi tarafından 12.’ncisi düzenlenen Geleneksel Hüseyin Çokal Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Tarhana Festivali 17 Eylül Pazar günü düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi.

 

YENİ HÜSEYİN ÇOKAL’LAR YETİŞTİRMEK HEDEFİMİZ

 

Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, düzenlenmiş oldukları Yağlı Pehlivan Güreşlerini Yaşayan Efsane Hüseyin Çokal adına icra ettiklerini belirten Başkan Akçay; “Başta Kırkpınar Başpehlivanı, Ebedi Altın Kemer sahibi, Devlet Sporcusu , Yaşayan Efsanemiz Hüseyin Çokal adına bu yağlı pehlivan güreşlerini tertip ettik. Her sene bir üst seviyeye çıkarmaya çalışarak elimizden geldiğince maddi ve manevi olarak gençlerimize ata sporumuzu sevdirmeye çalışmak asıl hedefimiz ” dedi.

 

 

 Beyağaç Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri 2023 yılı Güreş Ağası  Sezer Tomay da güreşlerde yer aldı.

 

Ağalığın gönül verme işi olduğunu belirten Tomay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Tomay; “ Biz her ne kadar maddi kısımda başkanımıza destek olsak da manevi açıdan da Başkanımızın yanınında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Güreşleri daha da ileriye taşımak adına baskanımız çok fazla çalışmalar gerçekleştirdi. Gerçekten emeği çok büyük, bu organizasyonu gerçekleştirmek herkese nasip olmaz ” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —