Tarih: 02.11.2023 11:15

Genç Horozlar Kocaeli Maçına Hazır

Facebook Twitter Linked-in

Denizlispor 4 Kasım 2023 tarihinde saat 15.00’de Vinsan Suni Çim Sahasında oynanacak olan Kocaelispor maçına 3 puan için gidecek.

Hesaplarını galibiyet üzerine yapan Genç Horozlar da moraller yerinde. Son çalışmayı Teknik Sorumlu Hüseyin Ateş nezaretinde Doğan Demircioğlu Stadı’nda yapacak olan yeşil siyahlılar Cuma günü Kocaeli’ye hareket edecek.

“3 haftalık arayı iyi değerlendirdik”

Maça hazırlık sürecini gazeteşehir.com’a değerlendiren Teknik Sorumlu Hüseyin Ateş maça iyi hazırlandıklarını belirterek “Liglere 3 hafta ara verilmişti. Biz bu arada eksiklerimizi neler yapmamız gerektiğini çalıştık. Hazırlıklar iyi geçti. Bu 3 haftalık süreçte antrenman verimi olarak arkadaşlarımdan istediğim verimi aldım. Bu hafta sonu da Kocaelispor ile maçımız var. O maçın hazırlıkları davam ediyor ”dedi.

“İyi oyun mücadele ve iyi sonuçla dönmek istiyoruz”

Kocaeli maçından beklentim yine bizim istediklerimizi sahaya yansıtmaları diyen Teknik Sorumlu Ateş  “Mücadele gücü, koşu temposu ve ondan sonra yeteneklerini bizim istediklerimiz dahilinde sahaya yansıtmaları. İnşallah onları iyi yaparlar. Oradan da iyi bir oyun iyi bir mücadele ve iyi bir sonuçla döneriz inşallah ”ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —