Tarih: 02.11.2023 08:15

Genç Horozlar Manisa’yı Deplasmanda 3’ledi.

Facebook Twitter Linked-in

TFF U19 Elit B Ligi 10. Haftasında deplasmanda oynanan müsabakada Denizlispor Manisa FK’nü Oğuzhan Sarı, Talha Eren Ateş ve rakip oyuncuların kendi kalelerine attığı gol ile 3-1 kazandı ve ligde ikinci deplasman galibiyetini almış oldu. Bu sonuçla puanını 10’a yükselten yeşil siyahlılar 4 Ekim 2023 tarihinde saat 12.00’de Akkonak Stadı’nda Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak.

Karşılaşmayı değerlendiren Denizlispor u19 takımı Teknik Sorumlusu Mustafa Ali Gözlükaya iyi bir hazırlık süreci sonrası Manisa maçına çıktıklarına vurgu yaparak “Maçın başında rakip baskılı başladı. Penaltıdan 1- 0 mağlup duruma düştük. Daha sonra toparlandık. Baskılı oyunumuzun devamında penaltı kazandık. 1-1 yaptık. İyi oyunumuzu devam ettirdik. Kullandığımız bir duran topta rakip kendi kalesine gol attı 2-1 öne geçtik. İlk yarıyı bu skorla bitirdik. İkinci yarı rakip baskılı başladı. 60. Dakikadan sonra o baskıyı kırdık. Oyun üstünlüğünü elimize aldık. Son dakikada 3. Golü bulduk ve maçı kazandık.

Çocukları üstün gayretlerinden enerjilerinden ve isteklerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu sonuçların devamını getirmek için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz”dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —