Tarih: 05.11.2023 09:15

Genç Horozlar Seriye Devam Dedi

Facebook Twitter Linked-in

U19 Elit B Ligi 11. Haftasında evinde Keçiörengücü’nü Süleyman Bozbay’ın 14. Dakikada attığı gol ile 1-0 mağlup ederek son üç maçını kazanan Denizlispor puanını 13’e çıkardı.

Engin Altınay, Alperen Aksu, Musa Eren ve Doğukan Arslan hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşmada rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen genç horozlar futbol severlerden tam not aldı.

“Çocukları tebrik ediyorum”

Maçı gazeteşehir.com’a değerlendiren Denizlispor u19 takımı Teknik Sorumlusu Mustafa Ali Gözlükaya oynanan oyun ve gösterilen performanstan memnun olduğunu dile getirerek “Bu maç özelinde çocuklarımızı tebrik ediyoruz. Mücadeleleri üst seviyedeydi. Maça baktığımızda da ilk 15-20 dakikalık bölümde daha iyi top oynadık. Topu yere indirdik. Hücum organizasyonlarımız iyiydi. Bunun devamında da bir gol bulduk. Fakat ondan sonra rakip de uzun toplarla oynamaya çalışan bir takımdı. İlk yarının son 15 dakikasında da biraz sıkıntı yaşadık ”dedi.

“Daha da iyi olacağız”

İkinci yarıda iyi mücadele ettiklerinin altını çizen Teknik Sorumlu Gözlükaya “İkinci devre de de aslında geçişlerden fazla pozisyon üretebileceğimizi biliyorduk. Uzun toplardan dönen topları almamız gerekiyordu. Oralarda dönen topları aldığımız, ikinci topları aldığımız zamanlarda tehlikeler yarattık. Ama alamadığımız noktalarda da sıkıntı yaşadık. Tabi maç maç bakmak lazım. Çocuklarımızın her türlü oyunu hem top bizdeyken hem de top rakipteyken nasıl oynayacakları ile alakalı gelişimlerini takip ediyoruz. İnşallah daha da iyi oluruz. Bu günkü galibiyet için hepsini kutluyorum ”ifadelerini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —