Tarih: 03.06.2024 13:23

Pozitif Eğitim Kurumu’ndan Dolu Dolu Bir Yaz Okulu

Facebook Twitter Linked-in

LGS ve TYT sınavları için hazırlıklarını tamamlayan öğrenciler uzun bir maratonun sonuna geldi. 2023-2024 Eğitim öğretim sezonu 14 Haziran günü öğrencilerin karne alması ile sona erecek. Peki öğrenciler Yaz tatilini nasıl değerlendirecek?  Yaz dönemini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmek isteyen öğrencilerin tercihi yaz okulları olacak.

Pozitif Eğitim Kurumu da öğrencilerin yaz tatilinde dolu dolu bir sezon geçirip eğlenirken bilgilerini tazeleyeceği bir yaz okulu hazırladı. 

 

Matematik alanında kendini kanıtlayan ve bir çok ulusal ve uluslararası başarılar elde eden Pozitif Eğitim kurumu, yaz okulunda matematik ve İngilizce başta olmak üzere tüm derslere yer verecek. Yaz okulunda bedensel ve zihinsel aktiviteler, eğitsel oyunlar, spor, zumba, müzik ve ritmik çalışmalar, doğa yürüyüşleri, geziler, yarışmalar da yapılacak. 

Pozitif Eğitim Kurumu Müdürü Gül Aydın; İlkokul, ortaokul ve Lise için hazırlanan kampın en dikkat çeken yönünün; öğrencilerin hem bedensel hem de zihinsel aktiviteler ile geçtiğimiz sezonun yorgunluğunu hissetmeden, yeni döneme hazırlanmalarını kolaylaştıracak şekilde programlanması olduğunu ifade etti. 

Yaz okulu için kayıtlarının başladığını belirten Pozitif Eğitim Kurumu Müdürü Gül Aydın şunları söyledi:

"Öğrencilerimiz yoğun ve yorucu bir sezonu geride bıraktı. Tabi yaz tatili için de planlar yapıldı. Biz pozitif eğitim kurumu olarak sezonun yorucu temposunu geride bırakan öğrencilerimiz için harika bir yaz okulu hazırladık. Yaz okulumuzda öğrencilerimiz en basit tabir ile hem eğlenip hem de öğrenecekler. İlkokuldan Liseye kadar tüm öğrencilerimiz yeni dönemin hazırlıklarına başlarken aynı zamanda aktiviteler, yarışmalar ve geziler ile moral tazeleyecek . 

 

Bizler eğitimciler ve hatta veliler olarak öğrencilerimizi yoğun geçen ders günlerinden uzakta bir yaz sezonu geçirmelerini sağlamamız lazım. Ve bu dönemi eğlenerek öğrenme modeline uyarlamamız gerekli. öğrenci rekabetin içinden uzaklaşıp kendini bulabileceği, yeteneklerini keşfedip, eğleneceği bu tür kamplarda moral tazeleyip yeni döneme daha dinç hazırlanmasına yardımcı olacaktır.

Bu yaz eksikleri kapatalım, hem öğrenip hem eğlenelim dedik. Liseli öğrencilerimiz için TYT konularını hızlıca bitireceğimiz kampımızda; sanat, spor, aktiviteler ve geziler ile motivasyonunuzu yükseltip derslerimize daha fazla odaklanacağız" .

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —