Tarih: 27.07.2023 16:15

Türkiye'nin Dijital İtibar Raporu'nda Sektör Lideri: Yemeksepeti

Facebook Twitter Linked-in

Yemeksepeti bu dönemde dijital itibarını ve marka bilinirliğini artırmaya devam ediyor; dijital dönüşüm devam ederken, tüketiciler alışveriş davranışlarının büyük bir bölümünü online platformlara benimsiyor. 18.45 İletişim Ajansı ve In Business dergisi tarafından toplanan 16,5 milyonu aşkın verinin analizi sonucunda “Dijital İtibar Raporu” (DİR100) oluşturuldu. Rapor, tüketici markalarının dijital itibarını ve başarısını ortaya koydu.

Türkiye'nin "Dijital İtibarı En Yüksek Markalar" sıralamasında beşinci sırada yer alan Yemeksepeti, tüketicilerle dijital platformlarda etkileşime geçme, ihtiyaçlarına etkin ve hızlı çözümler sunma başarısını yakalayarak sektördeki lider marka konumunu bir kez daha doğruladı.

Raporda, markanın dijital medyada görünme sıklığı, markanın aldığı etkileşim miktarı ve ne kadar görüntülendiği gibi faktörler ele alındı. Ayrıca belirlenen markaların dijital itibar puanı; olumlu, olumsuz veya tarafsız incelemelerin sayısına göre belirlendi.

Sonuç olarak, Yemeksepeti'nin Türkiye dijital itibar listesindeki konumu beşinci sırada teyit edildi, bu listede çok sayıda sonuç ve yüksek bir dijital itibar puanı vardı. Bu, markanın dijital medyadaki başarısını ve sektörde lider bir figür olarak konumunu doğruladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —